featured

Türk Telekom Kurumsal Müşteri Günleri 2013

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, Türk Telekom Hatay İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde gerçekleşen İl İdare Şube Başkanları Toplantısı’nın ardından ‘Türk Telekom Kurumsal Müşteri Günleri 2013’ toplantısına katıldı.

Ottoman Otel’de gerçekleşen toplantıya Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Vali Yardımcıları, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Hasan Koçyiğit, İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hikmet Çinçin, Hatay Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (HESOB) Başkanı A.Kadir Teksöz, Türk Telekom Genel Müdürlüğü’nden konuklar, İl İdare Şube Başkanları ve diğer ilgililer katıldı.

Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz yaptığı konuşmada, içerisinde yaşadığımız dünyanın sürekli bir değişim içinde olduğunu ifade ederek, bu değişime ayak uydurmak zorunda olduğumuzu kaydetti.

Günümüzde artık kıtaların, ülkelerin, illerin ve kurumların daha saydam hale geldiğini vurgulayan Lekesiz, “Artık ‘Başka yerde şubemiz yoktur.’ ‘Satılan mal geri alınmaz’ gibi sorumsuz yaklaşımlar tedavülden kalktı. Vatandaşımız teknoloji sayesinde dünyanın her yerindeki hizmeti görüyor ve kendisi de onu istiyor. Hizmetten yararlananlar, dünyanın dört bir yanındaki hizmet standardını görüp bu hizmetleri sunmamız konusunda bizi zorlarsa biz de işimizi o kadar iyi yapmak durumunda kalırız. Memnuniyetle belirtmek isterim ki, başta Bakanlıklarımız olmak üzere Devletimizin hemen her organı da bu zorunluluğun bilinciyle hareket ederek, bilişim sektörünü en iyi şekilde kullanarak hizmetleri çok daha kısa sürede çok daha sağlıklı şekilde yapmaya devam ediyor. Zaten iletişim teknolojisine ayak uyduramayan kişi, kurum, kuruluş ayakta kalamaz.” diye konuştu.

Lekesiz, “Türk Telekom da gerek dünyadaki emsalleriyle rekabette, gerekse ülkemizde verdiği hizmet kalitesini en üst düzeye çıkarabilmek konusunda büyük bir özveriyle çalışıyor. Bir taraftan kamu sektörüne verdiği yüksek standartlar bir taraftan özel sektöre verdiği hizmetler takdire değer. Vatandaşımıza verdikleri yüksek standartlardaki hizmetlerden dolayı başta İl Müdürü olmak üzere Telekom çalışanlarına teşekkür ederim.” dedi.

Türk Telekom Hatay İl Müdürü Ramazan Gezer de kurum hakkında katılımcılara ayrıntılı olarak bilgi verdi. Ardından Türk Telekom Kamu Müşteri Yöneticisi Hulusi Tek “Türk Telekom Vizyonu” konulu sunum gerçekleştirdi.

HABERİN FOTOĞRAFLARI

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Türk Telekom Kurumsal Müşteri Günleri 2013

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir